Botenkraan tot 40 ton


Botenkraan/bootlift tot 40 ton - Jachthaven Zuidbroek Groningen

Onze zwaar uitgevoerde en verrijdbare botenkraan hijst boten, woonarken, woonschepen en zeiljachten tot een gewicht van 38.000 Kilo (40.000 Kilo inclusief de hijsjuk) op.

Jachthaven Zuidbroek beschikt over meerdere hydraulische botenkarren voor het liften en verplaatsen van uw boot. Wij kunnen desgewenst de boot voor u schoonspuiten met onze speciale wasplaats op de kraankade.

Onze botenkraan is uitermate geschikt voor het laden en lossen van boten op vrachtwagens of diepladers. Ons haventerrein is zeer goed bereikbaar voor wegtransport. Het Winschoterdiep is dé toegangspoort voor alle vaargebieden in Groningen. Jachthaven Zuidbroek is een prima locatie voor het laden en lossen van boten in combinatie met boottransport over de weg.

Zwaarder dan 40 ton? Dat kan!

Is uw schip zwaarder dan 40 ton? Ook dat is geen probleem. In overleg met u verzorgen wij een mobiele kraan die vanaf de kade uw schip uit het water haalt.

Woonarken en woonschepen

Woonarken en woonschepen hijsen - Jachthaven Zuidbroek Groningen

Als eigenaar van een woonark of woonschip krijgt u vaak te maken met de door de verzekeringsmaatschappij verplichte inspecties aan de romp. Bij stalen woonschepen is een periodiek plaatdikte meting van de romp verplicht. Ook deze werkzaamheden kunnen op de werf worden verricht.

Jachthaven Zuidbroek heeft voldoende ruimte om woonschepen en woonarken tot 38 ton te hijsen, schoon te spuiten en te stallen. De eigenaar krijgt desgewenst de gelegenheid om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Reserveer uw plek voor de winter - Jachthaven Zuidbroek Groningen

Reserveer uw plek voor de winter

Wilt u uw boot droog en veilig laten overwinteren in onze botenloods? Reserveer dan tijdig een plek voor uw winterstalling. Bij Jachthaven Zuidbroek

Extra zware botenkraan - Jachthaven Zuidbroek Groningen

Extra zware botenkraan

Met onze extra zwaar uitgevoerd botenkraan kunnen we alle soorten vaartuigen hijsen, tot een gewicht van 40 ton (38 ton zonder hijsjuk). Zelfs woonsc