Botenopslag en winterstalling


Botenopslag en overdekte winterstalling - Jachthaven Zuidbroek Groningen

Uw boot voor korte of lange periode stallen? Bij Jachthaven Zuidbroek is dat geen probleem. Bij ons kunt het hele jaar door terecht.

Onze kade en botenloods biedt ruimte voor honderden boten. In overleg met de havenmeester is het mogelijk om op ons terrein aan uw boot te werken en onderhoud te verrichten.

U kunt ons makkelijk bereiken via het Winschoterdiep. De bruggen draaien het hele jaar door. Op onze werf verzorgen wij voor u de hijswerkzaamheden, het schoonspuiten en het stempelen/opbokken van uw boot.

Overdekte winterstalling

Wij beschikken over een 3000 m2 grote botenloods. Daarin kunt u uw boot droog laten overwinteren. Zijn er nog onderhoudswerkzaamheden die u aan uw boot zou willen verrichten? Dan is dat geen probleem. In overleg met de huismeester en met inachtneming van onze huisregels is er veel mogelijk. U kunt gebruikmaken van stroom en toilet. Bovendien staat onze havenmeester Frans altijd voor u klaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Bootstalling op de kade buiten Winschoterdiep - Jachthaven Zuidbroek Groningen

Stalling op de kade

Allerlei soorten en formaten boten, zeiljachten en woonschepen zijn welkom op onze kade. Wij zetten onze diensten het hele jaar door voor u in. Voor korte of lange periode, staan wij voor u klaar.

Tarieven

Onze tarieven zijn zeer gunstig. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Reserveren

Om zeker te zijn dat u bij ons terecht kunt, adviseren wij u om vooraf een plek in de loods of op de kade te reserveren.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Reserveer uw plek voor de winter - Jachthaven Zuidbroek Groningen

Reserveer uw plek voor de winter

Wilt u uw boot droog en veilig laten overwinteren in onze botenloods? Reserveer dan tijdig een plek voor uw winterstalling. Bij Jachthaven Zuidbroek

Extra zware botenkraan - Jachthaven Zuidbroek Groningen

Extra zware botenkraan

Met onze extra zwaar uitgevoerd botenkraan kunnen we alle soorten vaartuigen hijsen, tot een gewicht van 40 ton (38 ton zonder hijsjuk). Zelfs woonsc